Foto’s FOX Theater

Hoofddirecteur ANWB - Dhr. Guido van Woerkom Het Restaurant Feest in het Theater loungeroom-champagne
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een locatiebezoek!

Referenties

B/S/H Huishoudapparaten BV

Sinds medio april hebben wij onze buren BSH al meerdere mogen ontvangen in ons veelzijdige FOX Theater voor hun evenementen. Deze dagen, compleet met catering, speciaal op maat gemaakte film en bijzonder doordachte presentaties, blijken steeds weer voor herhaling vatbaar!

B/S/H Huishoudapparaten B.V. hadden hun Cooking & Cooling Days in ons theater:

Thank you very much for your good support and organisation of our annual event “Fire&Ice 2012”. Your straightforwardness and outstanding service in organisation of our event in the Foxtheater let us felt very confident. How you solved some of our challenges was very good. The 180° theater is very amazing and we will keep our movie in mind for a long time. Thanks to your technical staff who took care of us in all lighting, sounding and technical aspects. We can highly recommend your location and services.

B/S/H Huishoudapparaten B.V. had een evenement voor MCI:

We had a blamless organised event and all employees of FOX Vakanties made it possible to have an efficient meeting. Especially the technical equipment of the theatre meets the requirements of a high quality meeting and we felt absolutely well prepared for all challenges. As MCI is a global company of meeting planners, we have high demands on our suppliers. The whole team of FOX Vakanties is professional, service-orientated and well-structured. We would like to thank you and appreciate to have further meetings with you.

Asics

De productpresentatie van Asics was zo spectaculair met de enerverende film dat zij besloten om ook het eigen personeel, een week later, het theater te laten ‘ervaren’. Asics is ondertussen een graag geziene gast en maakt meerdere malen per jaar graag gebruik van ons theater. De meest prachtige films worden door Asics gemaakt en gepresenteerd op het volledige 32 meter brede projectiescherm.

ANWB

FOX Vakanties is een dochterondernemening van de ANWB. Sinds de opening van ons nieuwe theater, voorzien van high tech audiovisuele mogelijkheden, hebben zij al meerdere evenementdagen gehouden op deze bijzondere locatie.

The Walt Disney Company

Met veel plezier maken wij gebruik van de ruimte die het FOX Theater biedt. Een mooie venue voorzien van een eigen entrée, mogelijkheden tot parkeren, een uniek scherm, diverse licht- en geluidmogelijkheden en dat allemaal begeleid door een stel fijne mensen. De zaal is veelzijdig en gemakkelijk in de juiste sfeer te brengen. Van een presentatie tot een borrel en van intiem tot heel groots. Het is fijn om zo’n plek dichtbij te hebben!

Schiphol Group

Via deze weg nog alle complimenten voor het goed verzorgde evenement 8 november jl.
Jullie support was prima, de ruimte top en de catering heerlijk. Op naar een volgende keer dus.

Provincie Noord-Holland

Op woensdag 12-12-12 organiseerden de Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat, de gemeente Amsterdam en de stadsregio Amsterdam een symposium over ‘samenwerking in verkeers-management’ voor al onze partners. Met meer dan 170 deelnemers konden wij uitstekend terecht in het FOX Theater! De locatie is ruim en licht waardoor er een prettige sfeer ontstaat en voorzien van alle technische benodigdheden. Met als topstuk de grote zaal waar op het halfronde scherm van 32 meter breed vier afzonderlijke beelden tegelijkertijd getoond kunnen worden. De technicus waar FOX mee werkt was zeer behulpzaam en zorgde dat wij met onze openingsfilm zo optimaal mogelijk gebruik konden maken van de mogelijkheden. Het resultaat was verbluffend en het publiek keek zijn ogen uit!

Daarnaast zijn er naast de grote theaterzaal nog enkele ruimtes die we hebben gebruikt om parallelle deelsessies te houden. Zowel de theaterzaal als de andere ruimtes zijn creatief ingericht en dragen erg bij aan een goede sfeer en een productief programma.

Wij hebben naar volle tevredenheid gebruikt gemaakt van de huiscateraar van het FOX Theater, die gebruik maakt van biologische producten en hapjes ter plekke vers bereidt. Programma, organisatie, locatie en catering waren dusdanig dat we naar afloop erg veel positieve reacties van de deelnemers hebben ontvangen.

In de voorbereiding en gedurende de dag zijn wij door de organisatie van FOX zeer vriendelijk en goed geholpen. De organisatie is zeer flexibel en probeert waar mogelijk aan alle wensen te voldoen. Hierdoor kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagd symposium!

FOX Theater  |  Taurusavenue 18  |  2132LS Hoofddorp  |  023 741 0288  |  Theater@FOX.nl