Foto’s FOX Theater

www.FOX.nl Het Theater - Fire & Ice Het Theater - Presentatie 20|20 De Theaterzaal
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een locatiebezoek!

Onze zalen

Het FOX Theater leent zich uitstekend voor elk soort vergadering of evenement. Met meerdere beschikbare zalen en vele mogelijkheden tot slimme combinaties is elk soort bijeenkomst altijd een bron van inspiratie en creativiteit. Elke ruimte beschikt over WI-FI en is in te delen naar uw specifieke wensen.

header_theater_entreeFOX Theaterzaal
Ons inspirerende theater is bijzonder in zijn aanzicht, gebouwd in de vorm van een grote Chinese lampion. Het is een prachtige grote ruimte met een uniek groot projectie scherm van maarliefst 32 meter!

De ruimte heeft een zitcapaciteit voor 200 personen in theateropstelling, met een beweegbaar podium, geschikt voor presentaties. De theaterzaal is voorzien van vele audiovisuele presentatiemogelijkheden, waaronder een Full HD videopresentatie en 5 beamers die meer dan 160 graden projecteren.

Hierdoor is de zaal uitermate geschikt voor grote bijeenkomsten en productpresentaties. Voor bedrijfsrecepties hebben wij ruimte tot 300 personen, waarvoor wij leuke verrassingseffecten kunnen toepassen om het evenement nog spectaculairder te maken.

 

header_restaurantHet Restaurant
Ons prachtige restaurant, gelegen op de begane grond en direct aan het theater, is een lichte ruimte met een moderne bar in het midden. Deze ruimte kan direct bij het theater worden betrokken, waardoor afwisseling voor groepen tot 200 personen kan worden gecreëerd als de gelegenheid zich daartoe leent.

Bovendien kan in deze ruimte gebruik worden gemaakt van acht vaste computers, waarop wij bijvoorbeeld uw eigen website kunnen afbeelden.

FOX Theater  |  Taurusavenue 18  |  2132LS Hoofddorp  |  023 741 0288  |  Theater@FOX.nl